I baggrunden ses Marmorkirken og den russiske ortodokse kirke.
4. maj 2010 ... En kraftig røgudvikling i forbindelse med en brand i Dehns Palæ, Bredgade 54 i København, fik tidligt i dag politi og brandvæsen til at rykke ud.....
Det var den store nyhed i alle medierne den majdag, både på internettet ,aviserne og tv. Der blev fortalt at dette er Apotekerforeningens hus igennem 37 år. Det er også for så vidt rigtigt, men det er bare meget mere end det.
I 1871 flyttede klaverfabrikken Hornung & Møller hele deres virksomhed til Dehns Palæ i Bredgade. Palæet havde i nogle år tilhørt prins Frederik af Hessen-Kassel, men blev nu solgt. For Hornung & Møller rummede bygningen fine produktionsmuligheder med lager i kælderen, kontorer og udsalg i stuen, koncertsal og præsentationslokaler på første sal og selve fabrikationen og finpudsningen på de øverste etager. Her kunne man videreføre en virksomhed i rivende udvikling.
Dette var Danmarks største klaverfabrik igennem tiderne. Her havde Hornung og Møller til huse i mere end 100 år indtil at de lukkede i 1973 og solgte til Apotekerforeningen, men det var der slet ingen af nyhedsmedierne som fik med.

pianomagasinet.dk Blegdamsvej 22 2200 København N. tlf: 40561943