Det er utroligt let at lave skader på et klaver under flytningen. Det skyldes at klaveret er et stort og tungt møbel som almindelige flyttefolk ikke har tilstrækkelig erfaring med. Da klaverer som regel er blankpolerede instrumenter, gør det dem kun mere sårbare. Det kan nemt blive dyrt at spare på flytteomkostningerne ved at ikke at bruge specialuddannede flyttefolk. Når man medregner en eventuel skade på lakken, kan regningen nemt løbe op i mange tusinde kroner.Pianomagasinet anbefaler derfor Fagfolkenes Flytteforretning A/S til transport af klaverer og flygler. Vi har kendt firmaet i mange år og kan stå inde for kvaliteten.
Fagfolkenes Flytteforretning har en specialafdeling udelukkende for klaverer og flygeler. Firmaet benytter udelukkende specialuddannede medarbejdere der hver dag flytter klaver og flygeler. Medarbejderne er uddannet i at bruge det værktøj som kræves for at flytte de store og tunge instrumenter, og de har også stor erfaring i at adskille og samle dem, hvis opgaven kræver dette, hvilket nedsætter risikoen for skader væsentligt.
Skulle det mod forventning alligevel ske, at der sker en transportskade, sørger firmaet for at udbedre den til kundens tilfredshed.

Fagfolkenes Flytteforretning skriver:
"På lageret opbevares instrumenter for både forretninger og private - også for pianomagasinet.dk. Vi opbevarer Deres instrument professionelt i vores klimakontrollerede lagerlokale, hvor vi, inden vi sætter Deres instrument til opbevaring, emballerer instrumentet."


KONTAKTADRESSE
Fagfolkenes Flytteforretning A/S
Ladegårdsvej 6
2770 Kastrup
www.fagflyt.dk
TELEFON 7027 2007
FAX 7027 2008
E_MAIL info@fagflyt.dk

pianomagasinet.dk Blegdamsvej 22 2200 København N. tlf: 40561943